Dorien van Nieukerken
Founder Heart House, Bussum
"Hannah is een warme vrouw waar je je direct bij thuis voelt. Ze is een goede, ervaren coach die haar vele talenten inzet om andere mensen te helpen zichzelf te ontdekken, ontwikkelen en te helen. Door haar fijne intuitie, heldervoelendheid en psychologisch/emotioneel inzicht heb ik me vele malen begeleid gevoeld en was zij de juiste heldere spiegel en het niet-oordelende klankbord voor mij. ''The Artist's Way' heeft mij geholpen belemmeringen voor een gelukkig en creatief leven op te lossen. Het heeft me weer in contact gebracht met mijn latente vermogens en wensen, die ik meer in mijn leven ben gaan integreren. Een voorbeeld daarvan is een positieve leefomgeving creëren: het re-stylen van mijn huis en tuin, het me regelmatig laten voeden door kunst en cultuur, het oppakken van oude dierbare hobby's en meer aandacht hebben voor mijn sociale leven. Voor mij als vrouw van boven de 40 beleef ik na dit programma mijn toekomst als open en vol mogelijkheden. Ik ben een creërend wezen waardoor diepe vreugde van binnen uit ontstaat.''
Vera Vandervesse
Fotograaf/schilder
"Het is alweer voorbij… 12 mooie The Artist's Way weken bij Hannah. Er zijn veel dingen gebeurd afgelopen 3 maanden. Meer loslaten van vastgeroeste gedachtes, mijn creativiteit weer herontdekt, meer kleur., (weer) leren dromen en wensen,.. En ook nadenken over wat ik in de toekomst wil. Eigenlijk heb ik door de training en zeker door wie Hannah is, heb ik mijn stuk ' joie de vivre' weer teruggevonden. Was ik de laatste maanden van 2014 een beetje kwijtgeraakt. Ik ben blij dat ik ' joie de vivre' opnieuw helemaal kan voelen.
Dus vandaag een visionboard gemaakt waar ik komende 3 maanden mee bezig wil zijn. Bedankt Hannah voor de inspiratie, de mooie gesprekken, de humor,.."
Tine Koopman
Creatieve therapeut
Schreef over de masterclass vision board workshops: "Echte aanrader! het volgen van deze workshops helpt je om in een ontspannen en intieme sfeer op ontdekkingsreis te gaan…naar wie je bent, wat je verlangens zijn en hoe die al knippend en plakkend te verbeelden. Op een liefdevolle manier geeft Hannah je handvaten om je diepste verlangen uit te beelden en ermee aan de slag te gaan. Het heeft me in een creatieve flow gebracht, waar ik blij en gemotiveerd mee verder ga in mijn persoonlijke metamorfose proces…Het is een waardevolle investering…in jezelf."
Constance Schaap
Health coach/trainer
"Ik heb The Artist Way ervaren als een gestructureerde manier om op onderzoek uit te gaan bij jezelf wat je weerhoudt om creatief te zijn in en met je leven. Tijdens de behandeling van vrijwel ieder hoofdstuk ontdekte ik nieuwe zienswijzen en mogelijkheden om mijn leven kleurrijker en boeiender te maken. Bovendien biedt het je de kans nieuwe talenten te ontdekken en ideeën te ontwikkelen hoe je deze talenten zou kunnen gebruiken. Ik heb genoten van de kunstenaarsuitjes, het dagelijkse schrijven en vooral de wekelijkse bijeenkomst bij Hannah. Zij verraste mij iedere week met nieuwe manieren om de kennis uit The Artist Way over te dragen en is uitermate betrokken bij haar leerlingen. Ik vind het dan ook erg jammer dat de wekelijkse bijeenkomsten zijn afgelopen."
Petra Groot
Founder Business Buddha en Trainer People Change
"Hannah heeft veel kennis over en ervaring met The Artist Way. Het is steeds een feest om bij haar in haar creatieve ruimte te komen. Hannah kan goed luisteren, ze is warm en ze prikkelt met goede vragen. Ze steunde mij in het creatieve proces van mijn website neerzetten met vision boards, mood boards en allerlei soorten kaarten die de intuïtie prikkelen. Ik kan het iedereen aanraden! "
Marné van Veenendaal
Mozaiek kunstenaar
"Hannah practices what she preaches. She gave me practical tools and a bright open view to my own possibilities. From the heart and and with a positive mind."
Meer informatie aanvragen
Informatie aanvragen is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Heb je nog vragen voordat je beslist? Stuur me gerust een mail!
Copyright Hannah Moerland 2017
Made on
Tilda