The Artist's Way helpt jou

De Artist's Way is ruim twintig jaar geleden ontwikkeld als zelf-hulpboek om creatieve blokkades bij kunstenaars op te lossen. Schrijvers gingen weer schrijven, musici weer musiceren.

Inmiddels wordt de methode door velen gebruikt voor persoonlijke groei. Jonge ouders wenden The Artist's Way aan om creatieve kinderen op te voeden, mensen met een depressie of burn-out om zichzelf beter te leren kennen en passie in hun leven te (her)ontdekken. Vaak wordt de aanpak ook gebruikt om nieuwe carrièrekansen te verwezenlijken, of voor het beter uitdrukken van gevoelens in de liefdesrelatie.
Prikkel je creativiteit!

Zit je even vast? Stel je dingen uit? Heb je even weinig inspiratie of zelfs het idee dat er geen kunstenaar in jou schuilt? Ervaar wat de Artist's Way kan doen voor jou. Ervaar de creatieve transformatie die je passie en inspiratie doen groeien.

The Artist´s Way, geschreven door Julia Cameron is hét handboek voor alle kunstenaars en niet-kunstenaars die hun leven creatiever willen invullen, die hun artistieke inspiratie willen herstellen, en persoonlijk willen groeien. Miljoenen mensen hebben The Artist's Way gebruikt om hun creatieve blokkades op te heffen.

Gun jezelf deze creativiteitsworkshop vol inspiratie en ontdekkingen. Want creativiteit en creëren zorgen voor levensenergie. Of het nou gaat om het opruimen en inrichten van een kast, koken, naaien, tuinieren tot het maken van een kunstwerk het maakt niet uit. Als we scheppen voelen we ons
gelukkig.

The Artist's Way
doe je samen

Veel mensen hebben Julia Cameron's boek gelezen maar zijn nooit toegekomen om The Artist's Way daadwerkelijk grondig toe te passen.

Al 15 jaar begeleid ik de praktische cursus The Artist's Way in de vorm die de schrijfster van het boek voor ogen had: In groepsverband met bepaalde richtlijnen zodat je een veilig kader krijgt om je groeiproces te delen. Door het uitspreken van je verlangens en wensen komt de realisering ervan steeds dichterbij waardoor je niet meer alleen hoeft te zitten dromen maar er ook daadwerkelijk veranderingen plaatsvinden.
Hannah Moerland
Creativiteitscoach | Kunstenaar | Aura reader
In 2007 ben ik begonnen met het geven van training en coaching gebaseerd op The Artist's Way, nadat het mijzelf zoveel helderheid had gegeven over mijn eigen creatieve blokkades en gevolgen daarvan. Tijdens de cursussen ontmoette ik veel geblokkeerde creatievelingen die met behulp van de praktische aanpak van The Artist's Way hun creativiteit opnieuw konden laten stromen. Het is mijn missie is om iedereen te helpen hun dromen te verwezenlijken; het kan echt!

Ik ben opgeleid op de Hogeschool voor de Kunsten (schilderen en fotografie) en bij het Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling en werk sinds 1997 werk ik als Aura Healer en Reader.

Start dit voorjaar nog!

The Artist's Way training werkt het beste in groepsverband en is opgedeeld in 6 twee-wekelijkse groepssessies van 2,5 uur waarin de 12 hoofdstukken behandeld zullen worden, en een terugkomsessie na drie maanden om de learnings te borgen. Deze bijeenkomsten vinden plaats binnen 4 maanden tijd.

Schrijf je nu in voor een proefsessie!
Meer informatie aanvragen
Informatie aanvragen is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Copyright Hannah Moerland 2017
Made on
Tilda