Inspireer je team:
Doe samen dé creativiteitsworkshop
The Artist's Way Academy Utrecht
Het meest inspirerende en vooral gezelligste teamuitje van 2019
Voor iedereen die klaar is voor een nieuwe stap
Teambuilding
Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor je team, een netwerkbijeenkomst, een familiedag,
een vriendinnendag of misschien een teambuildingdag? Dan is de vision board masterclass workshop ideaal voor jou en je team. Tijdens deze workshop zal je samen met je team je eigen vision board ontwerpen. Het ultieme teamuitje in hartje Utrecht: een creatief, uitdagend en opwindend groepsmoment.
Je dromen en doelen helder in beeld
Gedurende een volle dag, zal jij samen met je team de doelen en verlangens helder in beeld brengen en een plan van actie opzetten waarin jullie duidelijk maken hoe jullie dit gaan verwezenlijken. Het team uitje is ideaal als teambuildingsdag en geeft richting aan de doelen die in individueel en in groepsverband bereikt willen worden.
Schrijf je nu in
Maak werk van je dromen

Visionboards behoren tot de krachtigste hulpmiddelen om je doelen en hartenwensen te visualiseren en je erop te focussen.

Een Visionboard geeft zelf-inzicht en focus. Het werkt als een kompas: als je weet waar je naar toe wilt, is het veel makkelijker om een plan te maken.

Op basis hiervan ga je keuzes maken die je leven drastisch kunnen veranderen. Bijvoorbeeld anders omgaan met tijd en energie.

Meer informatie nodig?
Laat je gegevens hier achter en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen
Copyright Hannah Moerland 2019
Made on
Tilda