Inspireer je team:
Doe samen dé creativiteitsworkshop
The Artist's Way Academy Utrecht
Het inspirerende maar vooral gezelligste teamuitje van 2017
Maak je dromen visueel
Zit je boordevol ideeën en kun je dat niet omzetten in concrete doelen? Dan is de Masterclass Visionboard echt iets voor jou!

Visionboards behoren tot de krachtigste hulpmiddelen om je doelen en hartenwensen te visualiseren en je erop te focussen.

Een Visionboard geeft zelf-inzicht en focus. Het werkt als een soort compas: als je weet waar je naar toe wilt, is het veel makkelijker om een plan te maken.

Op basis hiervan ga je keuzes maken die je leven drastisch kunnen veranderen. Bijvoorbeeld anders omgaan met tijd en energie.

Voorbeeld van een visionboard
Gun jezelf deze workshop vol inspiratie!
Voor Wie:
Iedereen die het gevoel heeft een volgende stap te willen zetten in zijn of haar leven, wil je nieuwe inzichten, inspiratie, focus? Ben je toe aan een verandering, actie?

Investering: Euro 95,- p.p. per workshop
incl. materialen, koffie/thee en vegetarisch-biologische lunch

Locatie: Hartje centrum | Utrecht/Stadskwartier
Over mijzelf
Creativiteitscoach - Life Changing Magic
In 2007 ben ik begonnen met het geven van training en coaching gebaseerd op The Artist's Way, nadat het mijzelf zoveel helderheid had gegeven over mijn eigen creatieve blokkades en gevolgen daarvan. Tijdens de cursussen ontmoette ik veel geblokkeerde creatievelingen die met behulp van de praktische aanpak van The Artist's Way hun creativiteit opnieuw konden laten stromen. Het is mijn missie is om iedereen te helpen hun dromen te verwezenlijken; het kan echt!
Made on
Tilda